PUMPESTASJONER

Klaro leverer pumpestasjoner for alle behov. Uansett om du skal flytte avløpsvann, spillvann, overflatevann eller annet har vi løsningen for deg. 

Trykkavløp er noen ganger den eneste løsningen om terrenget ikke tillater selvfall. Våre pumpestasjoner kan leveres i ulike størrelser, med ulike styringssystemer, og med pumper med ulike egenskaper.  

Våre pumpestasjoner leveres ferdig monterte, med pumper og styringer etter ditt individuelle behov. Om det er avløpsvann som skal pumpes leverer vi alltid toppmoderne kuttingpumper. Stasjonene er enkle å vedlikeholde, og vi kan ta dem inn i vårt robuste serviceprogram som sikrer optimal drift i hele pumpestasjonens levetid. 

BESKRIVELSE

Våre pumpestasjoner kan betjene enkeltstående hytter og hus, men vi kan også levere stasjoner som betjener industri, hyttefelt, boligfelt og lignende. 

Våre stasjoner er laget i vakuumstøpt glassfiber, og kommer i tre standard størrelser, og pumpene i stasjonen tilpasses hvor høyt væsken skal flyttes, og hvor langt, samt pumpeledningens dimensjon. 

TEKNISK INFORMASJON

Ta kontakt med oss for dimensjonering av en pumpestasjon til ditt behov.

  • Leveres med ulike styresystemer
  • Kan leveres med alarmlampe, lydalarm eller GSM-alarm
  • Kan leveres med enkle eller doble pumper, avhengig av hvor kritisk driftsstans er
  • Kan leveres med motorvern
  • Kan leveres med pumper både med og uten kniver for kutting

PUMPESTASJONER