ETTERPOLERING KLOR

Etterpolering med klor er et godt alternativ for deg som trenger å hygenisere/etterpolere det ferdig rensede avløpsvannet før det føres til resipienten. Kloreringstanken monteres etter det vanlige renseanlegget, og doseringen av klor vil være mengdeproposjonal etter husets vannforbruk. Våre romslig dimensjonerte kontakttanker vil sikre god og effektiv rensing med en skånsom mengde kjemikalier. Vi kan levere etterpolering med klor som løsning for anlegg under 50 PE. 

KLARO UP

Klaro UP er vår skreddersydde løsning for renseanlegg som ikke behøver å graves ned, men kan plasseres innendørs i en kjeller, garasje, uthus eller lignende. Klaro UP renser som våre andre renseanlegg etter SBR-prinsippet, som sikrer stabilt gode renseresultater. 

Klaro Up er plassbesparende og kommer i flere forskjellige størrelser. Våre tanker er laget i HDPE og rømmer 2.000 og 4.000 liter, noe som gjør at de passer alt fra 3 til 10 personer.

STYRESKAP

Vi i Klaro har valgt å ha styreskapet separat fra tanken, og dermed også flyttet styreskapet bort fra avløpsvannet. Dette bidrar til å forlenge komponentenes levetid, og sikre enkel betjening av styreanlegget. Styreskapet og tanken kobles sammen på en gasstett måte ved at det legges et 110 mm trekkerør mellom disse, hvor luft- og kjemikalieslangene føres gjennom.

Det er flere skapvarianter å velge mellom, både for innendørs og utendørs montering. Alle styreskapene kan tilpasses til ditt individuelle behov. Maksimal avstand fra tank til styreskap er 15 meter. Styreskapene våre produseres i Tyskland og ferdigstilles hos oss i Risør. Vi bruker utelukkende komponenter av høyeste kvalitet.

DRIKKEVANNSTANKER

Klaro leverer drikkevannstanker i glassfiber og plast, både for innendørs frittstående montering og nedgravbare tanker. Tankene kan benyttes til hus, hytter, hyttefelt og alle andre steder hvor man er avhengig av å lagre drikkevann.

Vi kan levere vanntanker i de fleste størrelser, både for innendørs frittstående montering og nedgravbare tanker.

For nedgravbare tanker har vi standardiserte løsninger opp til og med 9 m3, men skreddersyr gjerne løsninger for større tankbehov. 

For innendørs tanker har vi standardiserte løsninger opp til og med 6 m3, men skreddersyr gjerne løsninger for større tankbehov. 

Vi kan levere vanntanker i alle spesifikasjoner og størrelser, med et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter.

KULLFILTER

KLARO kullfilter kan bidra til å fjerne vond og ubehagelig lukt fra lufterør og lignende, med tilkobling tilpasset både ø75 mm og ø110 mm rør. Kullfilteret monteres enkelt på eksisterende røropplegg, og er en enkel løsning på et illeluktende problem. Filteret krever ikke strøm eller vifte, og fungerer på lufterør, alle våre renseanlegg, septiktanker, pumpestasjoner eller lignende. Rensingen virker ved at luften filtreres gjennom et filter av aktivt kull før det slippes videre.