Setten Hyttepark, hvor Klaro renseanlegg Norge AS har lever kloakkrenseanlegg for hyttefelt

I 2017 var vi så heldige å få jobben med å levere et renseanlegg til et vakkert hyttefelt i Aurskog-Høland kommune, ved innsjøen Setten. Renseanlegget består av tanker i glassfiber og betong, og har et etterpoleringsfilter med Filtramar som filtermedium.

Stort renseanlegg for hyttefelt i Aurskog-Høland kommune. Kloakkrenseanlegg fra Klaro kan tilpasses alle ulike behov.
Nedsetting av betongtanker ved Setten Hyttepark

Renseanlegget er beregnet for 400 PE (PE=personekvivalenter). Dette betyr at renseanlegget kan håndtere kloakken fra over 80 hytter. Renseanlegget renser fosfor, suspendert stoff, BOF5 og i etterpoleringen i Filtramar reduseres antallet bakterier ytterligere. Klaro utfører service og vedlikehold på anlegget, og sikrer dermed optimal drift og gode utslippsverdier.

Setten Hyttepark ligger som nevnt i Aurskog-Høland i Viken. Kun 1 times kjøring fra Oslo, og kun minutter fra svenskegrensa. ‍Tomtene ligger helt uforstyrret på et høydedrag midt mellom den stille skogen og innsjøen Setten, som med sine 12 kvadratkilometer kan tilby mange aktiviteter hele året. I dette hyttefeltet kan du definitivt nyte de fire årstider. Gå på ski om vinteren, nyte påskesola om våren, fiske, bade og leke i sjøen om sommeren, plukke sopp og bær om høsten.

Lurer du på noe om hyttetomtene, om hytter eller om Setten? Kontakt Setten Hyttepark direkte, besøk deres hjemmesider eller Facebooksider for mer informasjon.

Her vises nedsetting av glassfibertank tilhørende renseanlegget.
Nedsetting av etterpoleringstank i glassfiber

Har du egne prosjekter eller drømmer som krever privat kloakkrenseanlegg?

Vi i Klaro har lang erfaring med å levere og drifte renseanlegg til store og små hyttefelt, boligfelt, campingplasser og lignende, i tillegg til minirenseanleggene vi leverer til enkeltstående boenheter og andre formål. Dersom du sitter med et prosjekt eller en drøm, og ønsker hjelp av oss for å finne riktige løsninger for kloakken til ditt behov må du bare tank kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.