Vi er stolte av å ha levert en plassbygget renseløsning for det som må være et av Norges flotteste hyttefelt! Renseanlegget består av tre stedsstøpte kammer, og styreskap i et eget maskinhus. Anlegget har mobilvarsling via GSM, og kan fjernstyres enkelt av servicepersonell.

Renseanlegget vil totalt være på nærmere 400 m3, og kunne rense hele 150 m3 avløpsvann per døgn. For å frakte avløpsvannet fra hyttene til renseanlegget brukes det både trykkledninger og selvfall hvor dette er mulig. Det ferdig rensede vannet infiltreres i grunnen ved hjelp av våre infiltrasjonstuneller som du kan lese mer om her.

Besøk denne lenken for å se mer om hva dette hyttefeltet har å tilby, kanskje finner du din drømmetomt? Med kort vei fra Oslo og Drammen, tett på norsk, vernet natur er forholdene lagt til rette for mange fine øyeblikk.

Presentasjonsvideo fra Søtelifjell Hyttegrend